Besøk Ryfylke

Ryfylke er ikke et kjent navn i seg selv, men inneholder flere av de største turistattraksjonene Norge har å by på. Nord i Rogaland vil du finne Ryfylke med flotte turområder blant imponerende fjell og naturattraksjoner. Her er det viktig å ta med mobilen for å knipse noen bilder.Lysefjorden med Preikestolen og Kjerag er kanskje de største attraksjonene, men Ryfylke har mange andre turområder å by på. I kommunen Sandnes finnes en lang kyst med flotte skogs- og heiområder å bevege seg i. Fylkets vakreste dal og elver vil du derimot finne i Suldal. Spennende aktiviteter vil du finne på øyen Finnøy. For en blanding av by og friluftsliv burde du dra til Stavanger. Med andre ord, Ryfylke har mye vakkert og spennende å by på.

Mobildekning i Ryfylke

For mange er mobildekning en viktig faktor når de skal ut på tur. Dette er for å sjekke om en er på riktig vei – noe som kan sjekkes via et kart fra Ryfylke Friluftsråd – holde kontakten med venner, eller kanskje spille et spill på Videoslots på kveldstid. Uansett hva du bruker telefonen din til, trenger du ikke å bekymre deg. Alle de store mobilleverandørene tilbyr god dekning i Ryfylke.

Andre aktiviteter

I Ryfylke finnes det nok av aktiviteter å holde på med. Rogaland har mye båt- og badeliv lett tilgjengelig for alle. Padling rundt Finnøy og Bokn er også en svært populære aktiviteter. For de som ønsker å ta ting et steg lengre, kan litt dykking prøves ut. Rundt Ombo og Finnøy i Ryfylke kan du pleie dykkeinteressen. Når det gjelder jakt og fiske kan du også bedrive dette rundt om på øya Ombo.Ryfylke har også mye sykling å by på. Samtlige turer som Tour de Finnøy, Randøy rundt, Ombo rundt og Nord-Hidle, er populære turer for både erfarne syklister og de som er nye på sykkelsetet.