Campingtur er selve sommeren for mange. Da kan man reise rundt i landet og oppleve nye og spennende steder. Det er mye morsomt å finne på når man drar på ferie. I campingvognen eller bobilen bør man alltid ha med seg baller, badmintonsett, ringspill og frisbee, slik at man har noe å gjøre på campingplassen. Man bør også benytte seg av tilbudene i området. Hvis campingen ligger ved vannet, kan man kanskje bade, og hvis den ligger i et fint landskap, bør man gå seg en tur. En piknik byr alltid på fine opplevelser.

Forslag til spill

Croquet og ballspill kan aktivisere hele familien. Både voksne og barn har godt av å røre litt på seg etter mange timer i bilen. Kanskje man til og med kan få med seg noen andre campinggjester, slik at man kan spille et lagspill, som for eksempel fotball.

Ingen grunn til kjedelige timer

Selv om det regner, er det ingen grunn til å kjede seg i ferien. Man kan lese eller spille kort. Det er også lurt å ha med noen brettspill i reisestørrelse, som man kan ta fram på regnværsdager. Yatzy er en annen klassiker som pleier å slå an hos hele familien. Eller hvorfor ikke slå på mobilen eller nettbrettet og spill på nettet en stund.

De gamle klassiske lekene

Når sola kommer fram, kan man få med barn og voksne på utendørsspill som gjemsel og boksen går. Barna elsker at de voksne blir med på leken. På campingplassene er det som regel også mange andre barn, slik at barna ikke trenger å leke alene. Når barna får leke litt på campingplassen, blir de mindre urolige når man skal inn i bilen og kjøre videre.