Endelig kan man reise igjen! Norsk natur er vel og bra, men noen ganger må man ut av landet for å oppleve ting. Bare en ekte fotballfan kan forstå verdien av live fotball. Følelsen på tribunen, samholdet mellom folket, stemningen i heiagjengen – det er bare magisk.

Noe å glede seg til

Reisen starter allerede ved avgjørelsen om å dra. Så begynner man å glede seg. Visste du at når man gleder seg til noe øker nivået av dopamin i hjernen? Man får rett og slett litt rusfølelse allerede før man inntar en kald en på flyplassen, noe som absolutt hører med på en fotballreise!

Hvor går ferden?

Valgets kvaler. Det finnes jo så mye snacks å velge mellom. Blir det Premier League i England? La Liga i Spania, Ligue 1 i Frankrike eller Bundesliga i Tyskland? Bestill fotballreiser på nett for å oppleve atmosfæren på en europeisk stadion. Det er viktig å unne seg slike opplevelser innimellom. De siste par årene har lært oss noe om viktigheten av å leve mens vi gjør det. Plutselig kan det skje noe som gjør at vi ikke kan reise igjen, eller man går seg fast i hverdagen. Skal du leve i 80 år, eller skal du leve ett år åtti ganger? God tur!